Allmänna Villkor

Allmänna Villkor

Allmänt

Om du är under 18 år behöver du målsmans godkännande för att beställa varor från oss.

Varje vara anges med pris inklusive moms och kundvagnen visar det totala priset inklusive moms och frakt.

Frakt och Leveranser

Alla varor som säljs genom CC Sports webshop tillhör CC Sport AB tills full betalning kommit oss tillhanda.

Samtliga leveranser innehåller en specifikation på vad du har beställt. Observera att vi inte kan leverera till postboxar. Vi ansvarar för varor som skadas eller kommer bort när varor levereras till dig.

Om du behöver returnera en vara till oss så är det du som kund som ansvarar för varan samt förpackningen. Det är därför viktigt att du packar ner varan noga så att varken varan eller förpackningen skadas. Om en skada uppstår under transporten ska du rapportera skadan direkt till transportföretaget som levererade varan till dig.

Paket som inte hämtas ut

Om du inte hämtar ut ditt paket och utlämningsstället skickar tillbaka det till oss, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för de kostnader detta innebär.

Betalning

Betalningen sker via kort eller faktura. Organisationer som önskar betala med faktura måste manuellt godkännas innan köpet godkännes. För betalning med kort sker samarbetar CC Sport med Payex för inlösen av konto- och kreditkors- betalningar. Inga av dina kortuppgifter varken registreras eller lagras av CC Sport AB.

Alla falska order som inkommer till CC Sport AB kommer att spåras och vid misstanke om bedrägeri kommer köpet att hävas och händelsen polisanmälas.

Ångerrätt

Ångerrätt innebär att du som kund i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen har rätt att frånträda ditt avtal inom 14 dagar. Tidsfristen för ångerrätt börjar löpa från den dag du som kund tar emot varan. Vill du utnyttja din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den, och du får därmed inte använda varan. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

För produkter som har specialbeställts med exempelvis tryck gäller inte ångerrätten.

Retur

Önskar du returnera din produkt, kontakta oss först.

Emballera paketet väl för att undvika fraktskador. Se till att få ett kvitto som innehåller kolli-ID från paketutlämningsstället, det gör det lättare att följa paketets tillbakaleverans vid behov.

Returer sker på kundens bekostnad.

CC Sport AB betalar returkostnaden för att sända tillbaka varor som är defekta eller varor som har packats fel. Fraktkostnaden dras automatiskt av från beloppet som du ska få tillbaka. Om du utnyttjar din ångerrätt betalas pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag CC Sport AB tagit emot varan.

Personuppgifter

När du lägger din beställning i vår webshop uppger du dina personuppgifter. Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar dina personuppgifter. Dina personuppgifter skyddas av personuppgiftslagen (PUL). När du gör en beställning godkänner du att vi samlar in, lagrar och behandlar din information.

Vi använder informationen för att genomföra vårt åtagande till dig och se till att du får den service du förväntar dig av oss. Vi kommer behålla din information för att främst kunna leverera de varor som du har beställt. Vi kommer inte att dela din personliga information med tredje part, förutom om vi blir tvungna att uppge ditt namn och din adress för att produkten ska kunna levereras till dig (till exempel till vår budfirma eller leverantör).

Du har alltid möjlighet att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Tvist

Vid tvist hänvisar vi till ARN (Allmänna reklamationsnämnden), vi följer alltid deras rekommendationer. Konsumentköplagen, som tillvaratar dina intressen som kund, gäller naturligtvis också när du handlar hos oss.

Designed by

best down free | web phu nu so | toc dep 2017