Om Oss

CC Sport

Vad är det?

Alltsedan starten för över 25 år sedan har vi jobbat för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen. Vårt mål har aldrig varit att bli störst, då tappar man lätt fokus på service, vi vill vara er personliga partner som känner er förening och vet vad ni behöver och brukar använda för material. Vi har, ännu så länge, valt att undvika en web-shop för att ta emot order. Vi känner att det är bättre och säkrare med
den personliga kontakten. Då kan vi ställa rätt frågor och samtala oss fram till era behov och önskemål.

Tryck

Vi ombesörjer gärna era tryck så att allt är klart när ni får leveransen från oss. I samband med er beställning pratar vi igenom även era önskemål när det gäller trycken.

Prover

Vill ni ha prover så ni kan känna på material och se produkten live? Prata med oss så ordnar vi det. När ni har bestämt er för t.ex. en ny overall i föreningen så skickar vi prover så alla kan prova ut sin overall och slipper chansa på storlek.

Frakt- och betalningsvillkor

Vi skickar varor med Post Nordic och deras Företagspaket, My Pack eller Hempaket. Alla beställningar över 2000 kronor är fraktfria. Kända kunder får varor mot faktura, nya kunder får leverans mot postförskott.

Avtal

Är ni intresserade av att låta CC Sport bli leverantör av material till er förening? Hos oss är alla kunder välkomna, stora som små. Vill ni att vi ska ta hand om alla era inköp, då kan vi göra ett avtal tillsammans. Slå en signal så kommer vi gemensamt fram till något bra.

ERIMA – vad är det?

Erima är ett tyskt sportmärke med över 100 år på nacken. I Tyskland är det ett av de största märkena när det gäller försäljning mot föreningar. Erima erbjuder sina kunder ett brett sortiment av tillbehör och framförallt kläder. På klädsidan har Erima kontinuerligt fyra kollektioner löpande som alla har många artiklar som finns i många färgkombinationer och som alla finns i många storlekar. Nästan alla kollektioner har även många artiklar i tjejstorlekar, det är utan tvekan ett av marknadens bredaste tjejsortiment när det gäller klubbkonfektion.

Erimas varor håller alltid hög kvalitet och att det dessutom finns ett stort och välfyllt lager betyder att leveranser kommer säkert och snabbt.

ABM – vad är det?

ABM är ett italienskt märke som tillverkar främst sublimerade matchkläder. Med ABM kan ni själva bestämma design, färgställningar och annat utseende på era matchkläder. Sublimeringen tar hand om allt, även reklamen värms ner i tyget och du känner att inga tryck ligger ’ovanpå’ tyget. ABM ligger utanför Parma och leveransen från Italien brukar gå på cirka 4-6 veckor från godkänt korrektur.

Designed by

best down free | web phu nu so | toc dep 2017